Amusement

Kensington eenmalig te zien bij Vue Hoogeveen

Op donderdag 22 november 2018 vertoont Kensington eenmalig de live registratie van hun afgelopen Ziggo Dome show bij Vue Hoogeveen. Maar liefst 47 bioscopen door heel het land nemen deel aan deze speciale avond. De opnames zullen hier voor het eerst te zien zijn. Tickets zijn per direct in de verkoop gegaan. Tickets zijn per direct verkrijgbaar via www.vuecinemas.nl

Utrechtse rockband vertoont registratie Ziggo Dome 2017 shows bij Vue

Voordat Kensington deze zomer de grootste Nederlandse rockshow ooit speelde in de Johan Cruijff ArenA, stonden ze in de drie jaren daarvoor maar liefst tien keer in een uitverkochte Ziggo Dome. In 2017 waren dit vijf shows met in totaal ruim 85.000 bezoekers.

Komende november speelt de band voor het eerst in vier jaar niet in de Ziggo Dome, omdat het viertal werkt aan nieuw materiaal. Vandaar dat er iets anders wordt georganiseerd. Gitarist Casper Starreveld over deze speciale eenmalige vertoning: “Dit is onze favoriete showreeks in de Ziggo Dome geweest, en we vinden het heel tof dat we die show nu op het grootste scherm kunnen gaan laten zien.” Zanger Eloi Youssef vult aan: “Het is echt iets bijzonders geworden, waar we heel trots op zijn. Kensington in de bioscoop, wederom een mijlpaal!”.

Over Vue Nederland
Vue Nederland, voorheen JT Bioscopen, is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 bioscopen. De bioscoopketen transformeert alle bioscopen in 2016 naar Vue. Deze zijn gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

 

2 gedachten over “Kensington eenmalig te zien bij Vue Hoogeveen

Geef een reactie