Werken bij defensie? Job-up Store officieel geopend

Hoogeveen – Op vrijdagmiddag is de Job-Up Store van de Koninklijke Landmacht geopend. Deze winkel is geheel ingericht om mensen te laten kennismaken met de beschikbare banen binnen de Landmacht. De winkel aan de Schutstraat, tegenover Het Podium, is een initiatief van 43 Gemachineerde Brigade.

De Koninklijke Landmacht is hard op zoek naar werkzoekenden die graag een actieve baan hebben. De Job-Up stores zijn dan ook ontstaan om mensen te laten kennismaken met banen binnen de 43 Gemachineerde Brigade. Ook kun je hier met militairen in gesprek.

De wervingswinkel werd feestelijk en actief geopend door dansgroep Vanity, die o.a. bekend is van de tv-programma’s Time to Dance. De opening is drukbezocht en er wordt gehoopt op nog meer mensen die mogelijk  interesse hebben in een actieve, avontuurlijke baan in een interessant vakgebied! Binnen in de wervingswinkel hingen o.a. schermen met informatie over de mogelijke banen en werden er tijdens de opening gezorgd voor lekkere hapjes.

Nieuwsgierig naar de vacatures? Loop dan gerust even binnen in de winkel aan de Schutstraat of kijk op de Facebook van de 43 Gemachineerde Brigade of op werkenbijdefensie.nl.

Foto’s/tekst: © Judith Bos.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord