Zakelijk

Lampe Therapie en Lampe Vitaal openen de deuren in Hoogeveen

HOOGEVEEN – Op zoek naar vakkundige fysiotherapeuten, een medische staf om werknemers gezonder te krijgen of medische begeleiding in re-integratie of letselschadetrajecten? Binnenkort kunt u hiervoor terecht bij Lampe Therapie en Lampe Vitaal in Hoogeveen. Vanaf dinsdag 19 september is de praktijk geopend voor patiënten en klanten en op vrijdag 19 oktober opent de praktijk officieel de deuren aan de Vos van Steenwijklaan 30.

Lampe Therapie is een fysiotherapiepraktijk waarin wordt gewerkt vanuit een topsportvisie door een enthousiast en betrokken team. Een doelgerichte aanpak en het combineren van technieken is de kracht van Lampe Therapie.
Lampe Vitaal is de medische staf voor bedrijven en is vooral gefocust op een preventieve aanpak om werknemers gezond te krijgen en te houden om daardoor ziekteverzuim te beperken. Daarnaast werkt Lampe Vitaal samen met verzuimpartijen, letselschadepartijen en arbodiensten om er voor te zorgen dat d.m.v. een 1 op 1 aanpak mensen zich snel weer beter voelen, terug op de werkvloer kunnen of kunnen re-integreren.

Nieuwe praktijk
Het pand aan de Vos van Steenwijklaan 30 heeft een mooie ontvangstruimte, drie ruime behandelkamers, een grote oefenzaal inclusief kleedruimte en een kantoor. Het is de derde locatie van Lampe Therapie en Lampe Vitaal. Na de vestiging in Emmen aan de Ullevi 7 in 2008 volgde een tweede locatie aan de Nijbracht. De derde locatie in Hoogeveen zal vanaf half september geopend zijn voor het behandelen van patiënten en ontvangen van klanten.

Opening
De officiële opening van Lampe Therapie en Lampe Vitaal vindt plaats op vrijdag 19 oktober van 16.00 uur tot 19.00 uur. Het bedrijf nodigt  u graag uit om onder het genot van een hapje en een drankje hierbij aanwezig te zijn om kennis te maken met onze 3e vestiging.

Geef een reactie