Algemeen

Kantlijn: Pluim voor vrijwilligers websitehoogeveen.nl

Het nieuws dat Regiohoogeveen.nl er met ingang van 1 mei (morgen) de stekker uit trekt kwam bij velen hard aan. Het nieuwsforum had zich een vaste plek veroverd in Hoogeveen en was diverse malen betrokken bij grote projecten zoals Ranking de Raad en Hoogeveen Kiest. Het reaguurdersplatform was een belangrijke trekpleister voor velen, hoewel het er bij tijd en wijle vooral een gierkelder leek waar mensen in leegliepen. De (vrijwilligers van de) redactie hadden er soms handenvol werk aan om onaanvaardbare reacties te verwijderen.

Door Frits Kappers

Een aantal van die vrijwilligers heeft de koppen bij elkaar en de handen uit de mouwen gestoken en zowaar, nog voor de 1e mei is de opvolger van regiohoogeveen.nl onder de naam websitehoogeveen.nl al in de lucht. Een huzarenstukje waarvoor de dames en heren een grote pluim verdienen. Het zal even wennen zijn aan de nieuwe opzet. Er kan nog steeds gereageerd worden en er kan ook op reacties gereageerd worden, een mailtje naar de redactie is voldoende om een nickname en een wachtwoord te krijgen. Nieuw is dat men ook met het facebookaccount kan inloggen en kan reageren in het facebookforum, zoals ik het voor het gemak maar even doop.

Ik wens de mensen van Regionieuws zoals ik het gemakshalve voortaan zal noemen veel succes en roep namens (hoop ik) velen: driewerf HOERA!

5 gedachten over “Kantlijn: Pluim voor vrijwilligers websitehoogeveen.nl

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: