Politiek

Nieuwe cursus Citytrainer Hoogeveen van start

Hoogeveen – Ben jij tussen de 14 en 23 jaar oud en woon je in gemeente Hoogeveen? Lees dan vooral verder, want we hebben iets moois! Binnenkort start een nieuwe Citytrainercursus. Deelnemen is gratis en het kan je veel opleveren.

Om zoveel redenen maar vooral omdat jij een voorbeeld wilt zijn voor anderen. Omdat je een positieve en actieve bijdrage wilt leveren aan jouw wijk, dorp of vereniging. Je wilt je sociale, creatieve of sportieve talenten verder ontwikkelen door het organiseren en begeleiden van toffe activiteiten.

Wat doet een Citytrainer?
Goed voorbeeld doet goed volgen, dat is het idee achter de Citytrainers. Jongeren volgen een korte opleiding, praktijkstage en sluiten af met een certificaatuitreiking. Tijdens acht bijeenkomsten leer je van én samen met leeftijdsgenoten. Wij coachen en begeleiden jou om het beste uit jezelf naar boven te halen. Tijdens je praktijkstage organiseer jij je activiteiten. Waar? Je hebt vast ideeën en wij hebben een groot netwerk met mogelijkheden. We sluiten de cursus feestelijk af met een certificaatuitreiking waarmee jij laat zien dat je kunt organiseren, samenwerken en jezelf kan presenteren en ontwikkelen.

Meer informatie en aanmelden
De cursus start, met een groep vanaf 10 deelnemers, in de week van 29 oktober. De dagen en tijden worden gepland in overleg met de groep. Wil je meer informatie over Citytrainers of ben je al enthousiast geworden? Meld je snel en gemakkelijk aan via actiefjonghoogeveen.nl.

Citytrainers is onderdeel van Jong Hoogeveen en wordt uitgevoerd door Sportief Hoogeveen, Stichting Welzijnswerk en de Bibliotheek.

Geef een reactie