Sport

Sportief weekend voor Smash

Hoogeveen – Team 1 mocht dit weekend aantreden tegen Amor uit Groningen. Jos Rollman deed dit niet mee, waardoor Stefhan Koehorst in mocht vallen en samen met Pim Nijmeijer de dubbel mocht spelen. De heren begonnen sterk aan de dubbel maar wisten de wedstrijd niet te winnen na verlenging.

Roos van Goor en Stephany de Jonge speelden uitstekend, maar konden na een goed begin de dubbel niet naar zich toe trekken. Cedric Loopers moest warm worden in zijn single, maar kon in de beslissende game de winst niet naar zich toe te halen. Van Goor had het in haar single zeer zwaar in het begin van de wedstrijd. Van Goor kwam nog terug, maar wist er geen winst aan over te houden. Koehorst speelde een sterke single en kon na een zware en lange partij de winst meenemen van de baan. De Jonge moest in haar single tegen een sterke tegenstandster, maar De Jonge wist het haar tegenstandster moeilijk te maken. De single van De Jonge werd na een spannende verlenging toch gewonnen door de Jonge met 23-21. In totaal was de stand op dat moment 2 punten voor Smash Hoogeveen en 3 punten voor Amor en er moesten nog twee mixpartijen worden gespeeld. Van Goor en Nijmeijer konden in hun mix nog goed meekomen in het begin, maar konden in de tweede game weinig weerstand bieden en verloren hun wedstrijd. De Jonge en Loopers hadden een spannende partij en wisten na een lange en spannende wedstrijd de winst naar zich toe te trekken. Hierdoor heeft Smash 3 punten overgehouden aan de confrontatie met Amor. Er is nu een pauze van 3 weken waarna team 1 mag aantreden tegen de koploper uit Harderwijk.
Team 2 speelde dit weekend tegen Denekamp en zij speelde voor de vierde keer op rij gelijk met 4-4.
Team 3 had een lastige tegenstander, maar zij konden na 3-5 verlies toch tevreden zijn. Team 4 kwamen net als team 1 en team 3 als verliezer uit de strijd en hadden ook een 3-5 uitslag.

’s Ochtends kwam de jeugd van Smash in actie met jeugd 2 en jeugd 4. Jeugd 1 was dit weekend vrij af en jeugd 3 is om verschillende redenen helaas terug getrokken uit de competitie. Voor jeugd 2 was dit de eerste thuiswedstrijd en zij speelde met 4-4 een mooi gelijkspel. In de jongensdubbel waren Thijs Kats en Carlo Danner te sterk voor hun tegenstanders en liepen met de winst uit het veld. Nora Strijker en Daphne van Dijk speelden tegen een sterk koppel en wisten geen winst naar zich toe te trekken. Danner had een zware single, maar wist die toch knap te winnen. Maura had een sterke tegenstander in haar single en kon niet veel weerstand bieden. Jesse Leurink had een vrij makkelijke single en kwam als winnaar van het veld. Van Dijk speelde een goed single, maar kon haar tegenstandster niet laten buigen en Van Dijk verloor haar single. De twee mixpartijen werden eerlijk verdeeld, waardoor de eindstand op 4-4 kwam. Jeugd 4 had sterke tegenstanders en kwam daardoor niet verder dan een 3-5 verlies.

Geef een reactie

Aankomende evenementen