Thrianta houdt op overtuigende wijze de punten in huis

Hoogeveen – Na een aantal verloren wedstrijden was het zaak voor de Ittica-formatie om punten te gaan pakken. De tegenstander deze week was TOP uit Vroomshoop.

Vanaf het begin van de wedstrijd was het duidelijk dat Thrianta de punten in eigen huis wilde houden. De Hoogeveners begonnen scherp aan de wedstrijd, maar konden de tegenstander niet direct van zich afschudden. Via 2-2, 6-4 en 8-7 werd de ruststand op 10-8 bepaald.
In de tweede helft maakte Thrianta het verschil. Er werd verdedigend meer druk gezet waardoor veel schoten van de tegenstander in handen vielen van de Thriantanen. Met lange aanvallen en geduldig spel wist de Ittica-formatie langzaam maar zeker uit te lopen. Met een verschil van vier doelpunten met nog een kwartier te spelen drukte Thrianta door en zette uiteindelijk een eindstand van 26-18 op het scorebord.
Thrianta 2 speelde thuis tegen Lemmer 2 en wist ook de punten in eigen huis te houden, hier werd de eindstand bepaald op 24-19.
Volgende week spelen Thrianta 1 en 2 thuis tegen HHV en Lintjo. Aanvangstijden zijn 14.00 en 15.30. U bent van harte welkom op ons sportpark aan de Terpweg!

Geef een antwoord