Amusement

Legends of Rock Tribute Tour in Het Podium

Hoogeveen – Zaterdagavond 13 oktober staat Het Podium in het teken van Legends of Rock met een optreden van de rockband Slash N’ Roses. Deze vijf doorgewinterde muzikanten brengen een eerbetoon aan de levende gitaarlegende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’. De band zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft.

De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns ’N Rsoes zoals Paradise City, November Rain, Sweet Child O’Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tour van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N’ Roses/Slash show.
De support act wordt verzorgd door The Crooked. Deze vierkoppige Alternatieve rockband brengt een combinatie van stevige rock songs, die door de overliggende popelementen makkelijk blijven hangen. Verder zijn er af en toe invloeden te horen van funk en blues.

The Legends of Rock Tribute Tour
The Legends of Rock Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België, Engeland en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Metallica by Present Danger (geweest), AC/DC by ACinDC (BE), Guns N’ Roses by Slash N’ Roses en Iron Maiden by Powerslave zijn dit voor de liefhebbers ultieme ervaringen van het hoogste niveau.

De deuren gaan vanaf 20.00 uur open en om 20.30 uur gaat de support act van start.
Kaarten zijn te reserveren via www.hetpodium.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Guns N’ Roses by Slash N’ Roses

Foto © Ron van Varik & Karin Rovekamp.

Geef een reactie