Koopman op pad

Met Koopman op pad: Koopman gaat zaterdag naar de vrijwilligersmarkt

Het team van “Met Koopman op pad” heeft een uitnodiging voor u. Gaat u a.s. zaterdag 6 oktober met ons mee naar de vrijwilligersmarkt in de Tamboer van 10:30 tot 15:30 uur? Op deze markt presenteren zich vrijwilligersorganisaties die veel, ja heel veel vrijwilligers zoeken.

Helemaal boven aan het verlanglijstje staan de jongeren. Het team van Koopman op pad zal een verslag maken van deze vrijwilligersmarkt.

De video over dit onderwerp zal komende maandag gedeeld worden. Wekelijks worden hier nieuwe video’s over uiteenlopende onderwerpen gepubliceerd. De overeenkomst is dat de presentator Roelof Koopman het woord voert in het Drents dialect. De opzet is om heel spontane en ongedwongen video’s te maken over onderwerpen die zich binnen de gemeente Hoogeveen aandienen. Peter Aalders legt alle gesprekken vast op video en monteert er later leuke filmpjes van. In het filmpje wat bij dit artikel hoort wordt u uitgenodigd door twee scholieren die vandaag in het centrum hebben geflyerd om de vrijwilligersmarkt te bezoeken. Deze video is opgenomen in de Tamboerpassage.

Geef een reactie