Snackbar Wiester opent woensdag haar deuren

Hoogeveen/ Wijster – De familie Kleine uit Hoogeveen opent woensdagochtend 3 oktober om 11:00 uur voor het eerst haar deuren van de snackbar in Wijster. De snackbar is de afgelopen maanden geheel omgetoverd tot een gezellige eetgelegenheid. 

De familie Kleine is al bekend in Hoogeveen en omgeving met de Snackkarre. Deze kon je al bespreken voor feestjes en partijen, de kar was dan ook al wekelijks in Beilen en Wijster te vinden. De Snackkarre blijft ook na de opening van de gloednieuwe snackbar in Wijster te boeken voor evenementen. Het bereiden van patat zit in het vlees en bloed van deze familie, het is dan ook geen verrassing dat menig gezinslid zal helpen in de nieuwe snackbar.

Jacco en Anja het tijd voor een nieuwe uitdaging. Hierin werd een leegstaand pand in Wijster gevonden aan de Mr.  Haddersstraat 31a. Electra werd opnieuw aangebracht, wanden geplaatst, laminaat gelegd en nu is alles van top tot teen weer helemaal nieuw.

De Snackbar is op maandag en dinsdag gesloten, Woensdag t/m Zaterdag geopend van 11:00 – 20:00 uur en op zondag geopend van 16:00 – 20:00 uur.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord