The Goonmat and Lord Bernardo in café de Lijst

Hoogeveen – The Goonmat and Lord Bernardo komen  in zondag 7 oktober  café de Lijst Deze parmante heren hebben een probleem. Ze kunnen nooit besluiten of ze zich van links naar rechts door de drankkast zuipen…of net andersom.

Tussen het drinken en het kijken naar jonge dames door zijn The Goon Mat en Lord Bernardo de ergste natuurramp van Boogie ’N Roots die op het Europese continent plaatsvindt.
De jongens openen hun show niet rustig, vanaf de eerste akkoorden zetten zij het huis in vuur en vlam en schreeuwen; “Do you want to boogie?”. En ons advies is om die vraag te beantwoorden met “Hell Yeah!’ Wat volgt zijn 90 minuten van adrenaline en een mix van alcoholische boogie chaos.
The Goon Mat is hip tot de hypnotiserende drone die je doen denken aan Junior Kimbrough. En Lord Bernardo, die jongen heeft zijn verstand verloren en bespeeld zijn mondharmonica zo krankzinnig en swingend zoals je het in jaren niet hebt gehoord. En nu denken al die bluespunkkinderen dat ze in een juke joint zijn geweest, maar wij weten dat dit niet zo is. Maar wij zullen verdoemd zijn als deze twee jongens zich niet staande zouden hebben gehouden in Chulahoma of Holy Springs samen spelend met de almachtige R.L. Burnside and T- Model Ford met hun door whisky bloed doorlopende ogen.
Deze jongens spelen geen schattige blues…nee, dit is testosteron gedreven en met drank doordrenkte dansmuziek die niet geschikt is voor minderjarigen. En we waarschuwen u, deze partizanen zijn uit op trameland. En moeders.. waak over uw dochters, want deze jongens hebben plannen, en die zijn niet puur. Foto:patronaat Haarlem

Geef een reactie