Zakelijk

Nieuwe Aldi in Hoogeveen opent haar deuren

Hoogeveen – De Aldi aan de Griendtsveenweg 20C heeft vanmorgen haar deuren feestelijk geopend. De opening werd verricht door filiaalleider Erwin Kleine. Al om half zeven vanmorgen stonden de eerste bezoekers voor de deur. Na de opening kon dan iedereen de nieuwe winkel bekijken en genieten van alles wat werd aangeboden.

De meeste reacties op de nieuwe winkel waren zeer positief. Mensen vinden de nieuwe Aldi zeer verrassend en compleet en ook een mooie uitstraling hebben. Het valt bijzonder goed op dat de Aldi zich voornamelijk richt op vers producten zoals vlees, vis, groente en fruit.

Voor de eerste 400 klanten was het extra feest na het afrekenen van meer dan 20 euro aan boodschappen werd er een leuke attentie uitgedeeld. Deze attentie was in de vorm van een boodschappentas, een kraskaart en een vriendelijke groet. Na het open krassen van je kraskaart was er kans op een cadeaubon van 10,15 of 20 euro. Ook maakte je kans op diverse verse producten als broodjes en bananen. De hoofdprijs was een cadeaubon van 250 euro deze werd gewonnen door vaste klant  Siena Quiko-Sarkadi uit Fluitenberg.

Buiten stond er een foodtruck met allerlei lekkers uit de winkel. Verse broodjes en versnaperingen konden daar gratis worden geproefd. De Aldi is vanavond nog tot 20:00 uur geopend. Echter voor de attenties geld op=op.

Geef een reactie