Gratis sportdag voor speciale doelgroepen

Hoogeveen –  Op vrijdag 5 oktober wordt er een sportdag georganiseerd voor leerlingen uit het speciaal onderwijs en voor mensen van 18 jaar en ouder uit zorginstellingen. Deze sportdag zal plaatsvinden in het Activum, op de atletiekbaan en wielerbaan.
Het middagprogramma is voor de leerlingen vanaf 8 jaar uit het speciaal onderwijs. Verschillende verenigingen bieden clinics aan tussen 15.3017.15 uur. Zo kunnen de leerlingen kennismaken met bootcamp, atletiek, voetbal en mountainbiken. Bootcamp zal gegeven worden door Harmke Schonewille, atletiek door HAC 63, voetbal door HH’97 en mountainbike door de Peddelaars. Opgave kan via de groeps- of gymleerkracht tot en met vrijdag 28 september. Informatie over het middagprogramma kunt u opvragen bij sportfunctionaris Suzanne Nijmeijer via het e-mailadres s.nijmeijer@dewoldenhoogeveen.nl of telefoonnummer 06-31655470.

Het avondprogramma is voor mensen van 18 jaar en ouder uit de zorginstellingen. Bent u benieuwd wat voor sporten er zijn in Hoogeveen of wilt u eens een nieuwe sport uitproberen? Kom dan tussen 18.30-20.15 uur naar het Activum. Verschillende sportverenigingen (gericht op aangepast sporten) zullen deze avond clinics aanbieden. Er kan gekozen worden uit voetbal, judo, atletiek, volksdansen en gymnastiek. De clinics vinden plaats in het Activum en op de atletiekbaan.
Aanmelden voor het avondprogramma kan tot en met vrijdag 28 september bij sportfunctionaris Nienke IJmker via het e-mailadres n.ijmker@dewoldenhoogeveen.nl of telefoonnummer 06-52302770.

Geef een antwoord