Noordscheschut is moderne supermarkt rijker

Noordscheschut – Veel bewoners hebben het afgelopen week meer dan gemist, de supermarkt in Noordscheschut. Maar sinds woensdagmorgen is het dorp weer een supermoderne Spar supermarkt rijker die aan alle eisen van deze tijd voldoet.

Niet Sjon en Vera van Haren, de eigenaren van de supermarkt, maar de personeelsleden hadden dinsdagavond de grote eer om de openingshandeling te verrichten. Dit gebeurde door het lintje voorzien van hun eigen naam door te knippen. Hierna konden belangstellenden onder het genot van een hapje en drankje de nieuwe Spar winkel bezichtigen. En hierbij waren er veel lovende woorden voor de eigenaren van klanten.

Uitgebreid assortiment en service
Voor de dagelijkse boodschappen heeft de vernieuwde Spar winkel een zeer uitgebreid assortiment. Maar daarnaast heeft de winkel ook nog een slijterij, een uitgebreide afdeling met medicijnen, stomerij service en een lotto/toto en staatsloterij verkoop. Ook is in het pand een PostNL servicepunt gevestigd en staat er de enigste pinautomaat in het dorp. De supermarkt die gevestigd is aan het Zwarte Dijkje 26 in Noordscheschut, is van maandag tot en met zaterdag geopend van 08.00 uur tot 19.00 uur.

© foto: Martin Schonewille

Geef een antwoord