Kinderpostzegelactie weer van start

Hoogeveen – Vanaf woensdag 26 september t/m 3 oktober 2018 is het weer zover: de Kinderpostzegelactie. Ruim 160.000 kinderen gaan dit jaar langs de deuren. Hun missie: 400.000 kinderen helpen aan een goed thuis.

Voor kinderen, door kinderen
Voor kinderen, door kinderen, dat is het motto van de Kinderpostzegelactie. Elk jaar zetten duizenden kinderen zich in zodat andere kinderen het beter krijgen. Ze gaan langs de deuren om postzegels en andere leuke producten te verkopen. En dat al generaties lang. De Kinderpostzegelactie wordt sinds 1948 gehouden en is uniek in de wereld. Daar mogen we best trots op zijn.

Een goed thuis
De opbrengst van de Kinderpostzegelactie gaat naar diverse goede doelen die aansluiten bij het thema ‘Een goed thuis voor ieder kind’. Wij steunen bijvoorbeeld Suzy, een van onze kindambassadeurs. Zij kon moeilijk meekomen in de klas, maar er was thuis geen geld beschikbaar om haar te ondersteunen. Nu krijgt Suzy een gelijke kans. Bekijk ook de verhalen van Frezgi & Johannes, Peggy en Khadji om te zien wat wij voor hen hebben betekend.
De Fabeltjeskrant op Kinderpostzegels
Dit jaar staan de bekende personages van De Fabeltjeskrant op de zegels! Ter gelegenheid van het vijftigjarig jubileum van deze iconische televisieserie hebben wij een ereplekje voor Meneer de Uil, Bor de Wolf en Juffrouw Ooievaar op de Kinderpostzegels dit jaar. Lees meer op www.kinderpostzegels

Deel dit bericht!

Geef een antwoord