HZVV overtuigend van start

Balk/Hoogeveen: Afgelopen zaterdag startte de zaterdagcompetitie in de Eerste klasse E. Voor HZVV , dat vorig seizoen degradeerde uit de Hoofdklasse, begon het met een uitwedstrijd in en tegen Balk. De Hoogeveners lieten zien dat men weer zo snel mogelijk terug wil naar de hoofdklasse, ze wonnen overtuigend met 0-3.

Even moest HZVV op gang komen want de eerste grote kans was voor de thuisclub. Maar bij een 1 op 1 situatie bleef doelman Hidde Steutker de baas. HZVV reageerde een paar minuten later met een kopdoelpunt van Fabian Stevens 0-1 in de 5e minuut. Daar bleef het bij in de eerste helft want de doelman van Balk en de paal voorkwamen een grotere voorsprong voor HZVV.

In de 12e minuut van de tweede helft schoot HZVV weer op de paal maar dit keer wist Yoran Popovic de rebound te benutten, 0-2. Balk probeerde nog iets terug te doen maar in de 70e minuut zorgde Romano Djababoe voor de 0-3 eindstand.

Aanstaande zaterdag speelt HZVV thuis tegen vvGorecht die de competitie begon met een 2-2 gelijkspel in een thuiswedstrijd tegen vvGroningen.