Huurdersvereniging Cascade lanceert website

Hoogeveen – De Huurdersvereniging Cascade is in maart 2016 opgericht met als doel de belangen te behartigen van alle huurders van woningen van de stichting Woonconcept in de gemeente Hoogeveen. Woonconcept erkent HV Cascade ook als zodanig.

Na een aantal wisselingen in de bestuurssamenstelling is sinds een klein jaar een ploeg zeer gemotiveerde mensen actief om deze doelstelling waar te maken. Dit doet men door over allerlei zaken met Woonconcept in overleg te gaan. Te denken valt hierbij aan het bewaken van de huurprijzen, het meepraten over renovatie- en nieuwbouwplannen, duurzaam wonen, een woonlastenonderzoek en levensloopbestendig wonen.

Behalve gesprekken met Woonconcept zijn er goede contacten met onder andere de Woonbond, de gemeente Hoogeveen en de huurdersverenigingen in Meppel en Steenwijkerland. En natuurlijk met de huurders van Woonconcept.

Het contact met de achterban loopt in principe via de bewonerscommissies en bewonersgroepen, maar om ook de individuele huurder van Woonconcept te informeren over de werkzaamheden van HV Cascade is een website gebouw. Het Hoogeveens bedrijf Visualmedia, dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en ontwikkelen van websites, heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld.

De nieuwe website gaat tijdens een kleine plechtigheid op donderdag 27 september a.s. de lucht in. Het bestuur van HV Cascade is er trots op dat mevrouw Nicole Peeters, directeur van Woonconcept, bereid is om de officiële lancering te verrichten. Deze lancering van de website is een nieuwe stap op de weg naar het nog meer bekendheid geven aan de belangrijke rol die HV Cascade speelt bij het opkomen van de belangen van de huurders. Het adres van de website is:

www. hvcascade.nl

Geef een reactie