Amusement

Nationaal theaterweekend in De Tamboer

Hoogeveen – Dit weekend is het Nationaal theaterweekend en ook Theater De Tamboer heeft dit weekend een vullend programma met kinder- en avondvoorstellingen.

Op vrijdagavond begon het programma met een plaatsvervangend optreden van Serge Vinkenvleugel die muziek draaide om 20:00 uur, nadat het optreden van Leo Blokhuis & Strange Brew is verplaatst naar 7 februari aanstaande. Om 20:15 uur begon dezelfde avond de voorstelling van Javier Guzman. Op zaterdagavond begon om 20:00 uur Tis hier geen hotel 2, een half uur later startte ook Jasper van der Veen in de Passagezaal en om 22:00 uur sloten The Bluebettes de avond af met een optreden in het Forumfoyer. En ook vandaag staan er enkele voorstellingen op het programma. Om 11 uur vanmorgen begon Alles leuk en aardig en vanmiddag om 14:00 uur begint de voorstelling De rode sneakers. Tussendoor is er van alles te doen voor de kinderen, ze hoeven zich geen moment te vervelen.

Voor het Nationaal theaterweekend was Regionieuws Hoogeveen aanwezig bij Tis hier geen hotel 2. Een voorstelling van Dianne Liesker, Ellen Dikker & Hanneke Drenth over hoe je tieners in huis overleeft. Een ’to the point’ voorstelling met welbekende clichés die toch altijd wel blijken te kloppen, over de constante chaos die tieners met zich mee brengen. Een voorstelling waarbij de tranen met regelmaat over de wangen van bezoekers stroomden van het lachen.

Na de voorstellingen van Jasper van der Veen en Tis hier geen hotel 2, sloten The Bluebettes de avond af in het Forumfoyer.

Foto’s: ItClicked Fotografie.

Geef een reactie