Foto: Politie Noord Nederland
112/Misdaad

Snelheidscontroles op plekken waar veel klachten wegkomen

Hollandscheveld – Afgelopen week hebben er verschillende verkeerscontroles plaats gevonden in Hollandscheveld en Hoogeveen. Daarbij is is in samenwerking de wijkagenten opgetreden tegen het overschrijden van de aldaar geldende maximumsnelheid.

Er is veelal gecontroleerd op plekken waar stelselmatig te hard wordt gereden of veel klachten binnen zijn gekomen bij gemeente of politie. Ook is er tijdens deze controles opgetreden tegen meerdere technische gebreken aan voertuigen. Overtreders kunnen binnenkort post verwachten van het CJIB.

2 gedachten over “Snelheidscontroles op plekken waar veel klachten wegkomen

  • Je kan gewoon merken dat de handhaving veel minder is geworden, maar ja dat is het gevolg van de stemkeuze. De maatregelen op de buizerdlaan/boekweitlaan hebben ook niet geholpen. Onlangs zag ik nog een idioot iemand als een gek inhalen om maar voor de volgende drempel die auto voor te zijn. Daarnaast is het ook nog eens heel vreemd aangelegd met die drempels en moet je als fietser tegenwoordig ook daar vreemde manoeuvres maken om via een oversteek punt over te steken. Je moet eerst opeens naar links aan het einde van de straat en ga je tegen het overige verkeer in wat een bijzondere verrichting is die het overige verkeer niet verwacht, daarna moet je naar rechts om over te steken, daarna weer naar rechts tegen het verkeer in om vervolgens naar links te kunnen. Echt een idioot heeft het bedacht om het zo aan te leggen. Zal wel bedacht zijn door iemand die zelf niet fietst.

  • [Link deleted] De wegbeheerder van Hoogeveen zit er wel op meer plekken niet helemaal bij met zijn of haar hoofd

Geef een reactie