fotograaf: Anouk Schamper Fotografie
Amusement

Kinderpret op zondag tijdens het Nationaal Theaterweekend

Deze zondag in het Nationaal Theaterweekend, 28 januari 2024, staat geheel in het teken van kinderpret. Neem een kijkje achter de schermen bij Theater De Tamboer tijdens een van de drie rondleidingen, haal overheerlijke poffertjes of een wafel en doe mee aan de gratis theaterworkshops gegeven door Garage TDI. Knutselfanaten kunnen hun creativiteit de vrije loop laten bij de zand- en tekentafels. Tussen de voorstellingen door, om 11.45 uur en 13.15 uur, is het Tijgerorkest te zien en horen in de foyer.

Voorstellingen, gratis workshops en smikkelplezier

Gratis theaterworkshops

Stap binnen in de betoverende wereld van jeugdtheater met Garage TDI. Deze korte theaterworkshop is een leuke kans voor kinderen om op speelse wijze kennis te maken met de magie van het toneel. Ze spelen, onder begeleiding van jeugdtheaterschooldocent Yentel van Rijt, de raarste en meest bijzondere personages en leren hoe je overdreven emoties kunt spelen en je verbeelding de vrije loop kunt laten.

Theaterworkshop (2+): 12.15 uur – 12.45 uur
Theaterworkshop (6+): 13.15 uur – 13.45 uur en 15.15 uur – 15.45 uur

Goed om te weten:

-Alle kinderen zijn welkom (ook als je geen voorstelling bezoekt)

-Deelname is gratis

-Aanmelding van tevoren is niet nodig

 Voorstellingen

Deze dag zijn er twee voorstellingen te zien: Alles leuk en aardig voor kinderen vanaf twee jaar en De Rode Sneakers voor kinderen vanaf zes jaar.

Alles leuk en aardig (2+) | 11.00 uur

Een vrolijke, aanstekelijke voorstelling over vriendschap. Voor iedereen wie wel van een beetje (on)gein houdt.

De Rode Sneakers (6+) | 14.00 uur

Een hartverwarmend sprookje vol betoverende liedjes door Merel van Eldik en zandtekeningen door ‘Zandprinses’ Rosa van der Vijver.

Meer informatie & kaarten: www.detamboer.nl

 

Geef een reactie