Amusement

Stay Tuned festival verhuist naar het Podium

Hoogeveen – Op zaterdag 17 november wordt voor de tweede keer het Stay Tuned festival georganiseerd. Tijdens het Stay Tuned festival treden diverse bands op.

Deze bands spelen elk in hun eigen genre. Van pop tot metal, maar wat ze met elkaar gemeen hebben is een Christelijke inslag. Dit jaar wordt het festival in Het Podium in Hoogeveen gehouden. De zaal is open vanaf 19.00u en de eerste band zal om 20.00u de aftrap verzorgen. Het doel van het Stay Tuned festival is om mensen in contact te brengen of in contact te houden met het Christelijk geloof door middel van muziek. Doordat het muziekgenre breed is, spreken we hiermee een groot publiek aan. Inmiddels zijn MyParable, Angelic Forces, Nobuts en Proclaim al vastgelegd.

De voorverkoop is gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Tamboer en Bakkerij De Soete Suickerbol te Noordscheschut. De Earlybird‐tickets zijn te koop tot 1 oktober voor € 7,50 per stuk. Daarna gaat de normale voorverkoop van start voor € 10,‐ per kaartje. Vanaf 8 november zijn de tickets alleen nog aan de deur verkrijgbaar en kosten ze € 12,50. Meer informatie is te vinden via www.staytunedfestival.nl

Geef een reactie