Zakelijk

Feestelijke opening Aldi Hoogeveen Griendtsveenweg

Hoogeveen: Op vrijdagochtend 28 september wordt om acht uur de nieuwe Aldi-vestiging aan de Griendtsveenweg 20C in Hoogeveen feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider Erwin Kleine. Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer.

Eerste 400 klanten altijd prijs op vrijdag 28 september

Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als multiscanners, boormachines of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen tas met prijzen meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Winkel in nieuwe ALDI stijl

De enthousiaste filiaalleider Erwin Kleine: “Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een winkel in “nieuwe stijl” kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar om ook in de toekomst onze klanten goed van dienst te zijn in Hoogeveen. We heten iedereen van harte welkom.”

Foodtruck

Om klanten extra te verwennen staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Het pand is energiezuinig. Alle binnen- en buitenverlichting bestaat uit LEDlampen. Karton en plastic worden 100% gerecycled. Bij de bouw zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken geweest.

De winkel aan de Griendtsveenweg 20C beschikt over voldoende parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00-21.00 uur en zondag van 13.00-18.00 uur.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: