Mini Verbindings- festival in Krakeel

Hoogeveen – Op zaterdag 22 september houdt de wijk Krakeel een feest onder de vlag van bestuurlijke vernieuwing. Er is van alles te doen, live muziek en allerlei activiteiten voor kinderen.

Als we het over bestuurlijke vernieuwing hebben, dan hebben we het over het samenspel tussen inwoners en gemeente. Gemeenteraadsleden willen graag met u speeddaten, om u te leren kennen en om te horen wat u bezig houdt. Er zijn twee speeddaterondes gepland: om 13.30 uur en 15.30 uur. Het speeddaten vindt plaats bij de Smederijencaravan, die staat in de buurt van multifunctioneel centrum De Magneet.
Daarnaast presenteren diverse groepen hun initiatieven. Zij laten zien hoe zij hun ideeën hebben kunnen realiseren en vertellen zij hoe de samenwerking met de gemeente is verlopen. Een voorbeeld hiervan is het De Magneet: vanaf oktober runnen vrijwilligers uit de wijk Krakeel dit wijkcentrum. Ook de leden van de Inwonersgroep Bestuurlijke Vernieuwing gaan graag met u in gesprek over de samenwerking met de gemeente en de adviserende rol die zij hebben. Er zijn ook leden van het college van B&W aanwezig op deze veelzijdige dag.

mini 112 dag

Ook is er een mini 112 dag is op het wijkfestival. Aanwezig zullen zijn: team handhaving met bike demonstraties, de brandweer en de technische recherche met speciaal een inbraak-spel voor kinderen. Ze zullen aanwezig zijn van 10:00 tot 17:00 uur. Foto: Wijkfestival Krakeel

Deel dit bericht!

Geef een antwoord