Amusement

Deze week in de bioscoop

Premières:

 Johnny English Strikes Again

JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN is het derde deel van de komische Johnny English-filmreeks, met Rowan Atkinson als de populaire geheim agent.

Dit nieuwe avontuur begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot Brittannië op straat komen te liggen. Hierdoor is de voormalig spion Johnny English de laatste hoop van de Britse geheime dienst. Hij wordt ingeschakeld om de meesterhacker achter deze aanval te vinden.
Het is een grote uitdaging voor de onhandige Johnny English om met behulp van de moderne technologie zijn missie met succes te volbrengen.Gerelateerde afbeelding
Johnny English Strikes Again

 Première: Kin

Kin, een bloedstollende misdaadthriller met een sci-fi twist, is het verhaal van de 14-jarige Eli (Myles Truitt) en zijn oudere broer Jimmy (Jack Reynor). Tijdens het verkennen van een verlaten bouwterrein vindt Eli in het puin een vreemde metalen doos.

Hij weet niet wat het is, maar als hij het vasthoudt verandert het ding in een wapen en Eli besluit het goed te bewaken. Tegelijkertijd is zijn broer Jimmy net vrij gekomen uit de gevangenis. Hij is nog geld schuldig aan de lokale gangster Taylor (James Franco), maar het plan om hem terug te betalen loopt helemaal fout. Er zit voor Jimmy en Eli niks anders op dan op de vlucht te slaan met een wraakzuchtige crimineel, de FBI en twee geheimzinnige soldaten op hun hielen en het mysterieuze wapen als enige bescherming. Met de hulp van Milly (Zoë Kravitz) die ze onderweg ontmoeten, ontdekken de broers al snel de gevolgen van hun acties en geheimen.Afbeeldingsresultaat voor kin movie
Kin

Première: Doris

Aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris Doorenbos (Tjitske Reidinga) een gescheiden vrouw met twee kinderen op een dood punt aanbeland.

Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris’ eigen dromen maar weinig terechtgekomen….Afbeeldingsresultaat voor doris film
Doris 

Brandweerman Sam – Klaar Voor Actie  

Als een brandende oliewagen met volle snelheid richting Piekepolder rijdt, is Brandweerman Sam direct klaar voor een gedurfde reddingsactie. Mandy en Sarah filmen zijn redding en plaatsen het op hun nieuwe website Piekepolder Online.

De video van Sams heldendaad gaat viraal en wordt ook opgemerkt door een beroemde Hollywood regisseur. Hij wil dat Sam de hoofdrol gaat spelen in zijn nieuwe film. Alleen wilt de jaloerse tegenspeler van Sam, deze rol ook en hij heeft er alles voor over om het van Sam af te pakken. Tijdens het filmen gebeuren er plotseling allemaal ongelukjes waarbij Sam gewond had kunnen raken. Daarom treft hij een aantal voorzorgsmaatregelen. Maar wanneer Sam’s tegenspeler het veiligheidslint van een vluchtauto doorknipt, vindt er een heel gevaarlijk ongeluk plaats. Alles lijkt erop alsof het Brandweerman Sam zijn schuld was. Mag Brandweerman Sam de film nog afmaken en komen Sarah en Mandy erachter wiens schuld het echt was?Gerelateerde afbeelding
Brandweerman Sam

Voorpremière: The House With A Clock In Its Walls

De nieuwe magische film van Amblin studio’s, vertelt het verhaal over Lewis, die wanneer zijn ouders overlijden naar zijn oom Jonathan wordt gestuurd in een krakend oud huis met een mysterieuze tikkende klok.

Er gebeuren de meest vreemde en onverwachte dingen waardoor Lewis er al snel achter komt dat er iets bijzonders aan de hand is met zijn oom, de vriendelijke buurvrouw Zimmerman en het huis, iets magisch! Lewis wordt door hen meegenomen in de wereld van magie en bezweringen, probeert hiermee indruk te maken op zijn nieuwe schoolvriend, maar ervaart dat er duistere krachten meespelen.
Samen met zijn oom en buurvrouw neemt Lewis het op tegen deze duistere krachten en zijn zij vastberaden de magische klok in het huis te stoppen voordat deze de wereld verwoest.Afbeeldingsresultaat voor The House With A Clock In Its Walls. 

Voorpremière: Elvy’s Wereld: So Ibiza! 

Over de film:

Elvy’s Wereld So Ibiza is een zomerse komedie over Elvy die alles op alles zet om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen en daarbij een hoop bijzondere mensen ontmoet.

Van wereldberoemde dj’s en gestreste Beachclub eigenaren, tot fashion-influencers en de dochter van een beroemd fashion-icoon, het wordt het avontuur van haar leven. Maar het loopt uiteindelijk wel heel anders dan ze zich had voorgesteldAfbeeldingsresultaat voor Elvy’s Wereld: So Ibiza! 

 

Vue Docs: Fahrenheit 11/9 

Eenmalig te zien op 22 september om 19.00 uur.

Over de film:

Fahrenheit 11/9 geeft een provocerende en komische kijk op de tijd waarin we leven.

Fahrenheit 11/9 geeft een provocerende en komische kijk op de tijd waarin we leven. Regisseur Michael Moore onderzoekt in deze documentaire de twee belangrijkste vragen van het Trump-tijdperk: Hoe zijn we hier in hemelsnaam beland en hoe komen we hier weer uit? Fahrenheit 11/9 is een vervolg op Michael Moore’s ‘Fahrenheit 9/11’, over toenmalig president George W. Bush en de aanslagen van 11 september 2001. Het verwijst naar de datum waarop Trump officieel tot president van de Verenigde Staten werd verkozen.

Programma week 38 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen