Maak bij Multimate tijdens Lucky Saturday kans op grote prijs

Hoogeveen – Multimate viert dat de zomervakantie weer voorbij is. De lange warme zomer ligt inmiddels achter ons, dit terwijl we nu nog genieten van mooi warm nazomerweer. Het mooie weer is een goede gelegenheid om de tuin winter klaar te maken of lekker in huis te gaan klussen. Om deze klussen te stimuleren geeft Multimate daarom op zaterdag 22 september maar liefst 20% korting op het hele assortiment.

maak kans op een mooie prijs

Tijdens deze actiedag krijgt iedere betalende klant een voucher mee naar huis. Deze kunt u online registeren en dan maakt u kans op een geweldige prijs. U maakt dan namelijk kans op een Familie jaarkaart voor Attractiepark Slagharen. U kunt dan het hele jaar in de vele attracties die dit leuke park voor jong en oud bied. Ook krijgen de eerste betalende klanten bij besteding van 50 euro een leuke Multitool mee naar huis, dit zolang de voorraad strekt.

De korting geld op alle artikelen in de bouwmarkt. Met uitzondering van vast laag en klus of montage diensten. Wij helpen u graag de klus samen met u te klaren. Wij werken samen met een ervaren zzp’er die allerlei klussen voor u kan klaren.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord