Algemeen

Wat wens jij voor jouw wijk, buurt of dorp? RegioBank Mulderij verzamelt wensen om buurt te verbeteren

Gezelligheid, samenzijn en naar elkaar omkijken. Dát is waar we in de maand december extra bij stilstaan. RegioBank draagt al meer dan 100 jaar een steentje bij aan het bouwen van fijne en leefbare buurten. Dat doen we ook graag in Hoogeveen en omgeving. Daarom roepen we inwoners met een wens voor hun buurt op om zich bij RegioBank Hoogeveen of Hollandscheveld te melden.  Iedereen mag zijn of haar wens voor een buurt in gemeente Hoogeveen doorgeven! Geen klant bij RegioBank Mulderij? Geen probleem! Een wens kan ook uitgevoerd worden als iemand geen klant is.

Een opknapbeurt voor het buurthuis in Geesbrug, een fijne speeltuin in de buurt of een duofiets voor Het Korhoenhuis in Hoogeveen. Voorbeelden van wensen die uitkwamen dankzij de inbreng en hulp van buurtbewoners, RegioBank en partners.

Ilona Jacobs van RegioBank Mulderij: “Met deze campagne krijgen initiatiefnemers een steuntje in de rug vanuit RegioBank om hun wens voor de buurt in vervulling te laten gaan. Op die manier dragen we bij aan leefbare buurten. Dat is RegioBank, de buurtzame bank. We nodigen mensen van harte uit om bij ons binnen te lopen of hun idee aan te melden op www.regiobank.nl/buurtwens.”

Geef een reactie