foto: Pixabay
Algemeen

VVD Hoogeveen stelt vragen over mogelijke komst KFC

Wij (VVD Hoogeveen) zijn blij om te lezen dat er plannen zijn voor de vestiging van een KFC-restaurant in Hoogeveen, specifiek aan de Schutstraat nabij de A28-afrit waar eerder TOKO gevestigd was. De VVD Hoogeveen erkent dat een dergelijke ontwikkeling positieve impulsen kan bieden voor werkgelegenheid en de economische positie van Hoogeveen.

In aanloop naar het geplande overleg op woensdag 13 december voor omwonenden hebben wij enkele vragen die wij graag onder de aandacht brengen:

  • Buurtbijeenkomst in buurthuis Het Oor: Op 13 december worden buurtbewoners uitgenodigd voor een bijeenkomst in buurthuis Het Oor. Wij willen graag weten wie zijn uitgenodigd en wat de bedoeling is van deze bijeenkomst.
  • Verkeersveiligheidsonderzoek door Ruval Real Estate: We juichen het toe dat Ruval Real Estate een verkeersveiligheidsonderzoek gaat uitvoeren. Kunt u ons meer vertellen over de focus van dit onderzoek? Welke aspecten van verkeersveiligheid worden geanalyseerd en hoe wordt het onderzoek uitgevoerd?
  • Openbaarheid voorlopig ontwerp: Er is sprake van een voorlopig ontwerp voor het KFC-project. Is dit ontwerp openbaar toegankelijk? Indien niet, willen wij als raadsleden de mogelijkheid hebben om dit ontwerp vóór 13 december in te zien.
  • Tijdige beantwoording vragen: Met het oog op de bijeenkomst op 13 december zouden wij het waarderen als de antwoorden op deze vragen vóór die datum beschikbaar zijn.

Ronald Klok, Fractievoorzitter van de VVD Hoogeveen, benadrukt de positieve effecten van de komst van een KFC in Hoogeveen. “Het is goed voor de werkgelegenheid voor onder andere jongeren. Daarnaast ligt Hoogeveen op een logistiek zeer interessante plek en hiermee vullen wij deze positie beter in.”

Een gedachte over “VVD Hoogeveen stelt vragen over mogelijke komst KFC

  • Ik vindt zelf persoonlijk de kfc lekkerder als de Mac, als we ergens zijn waar we de keuze hebben dan wordt het de kfc als voorkeur

Geef een reactie