Amusement

Gezellige en sfeervolle koningsdag 2018

Hoogeveen – In het centrum was het gezellig druk op de hoofdstraat. De terrasjes waren met het zonnetje in de lucht  lekker met mensen gevuld. Helaas was een jas nog wel nodig tegen de kou maar konden de paraplu’s gelukkig thuis worden gelaten. De overige feestlocaties De Weide en Wielewaal waren tot 13:00 uur gezellig druk maar werden daarna snel rustiger. 

Op de markten viel veel te beleven. Zo werd er veel handelswaar verkocht en liepen mensen met een grote glimlach over straat met overvolle tassen. Er werd gezongen en gedanst, geproefd van lekker eten en waren er leuke spelletjes om te kunnen doen.

Wielewaal
In de Wielewaal kon je je laten schminken en waren er demo’s van afstandsbestuurbare auto’s. Hier kon je niet alleen genieten van de actie maar je mocht ook vragen stellen aan de standhouders. Er waren leuke kraampjes en er was van allerlei lekkers.

Eindfeest
Vanavond is er op de kruising ter hoogte van De Grote Kerkstraat nog een Koningsfeest. Hiervoor zal het deel van het centrum afgesloten zijn met zwarte hekken. Dit in verband met de veiligheid van het feest en duidelijkheid waar het feest is. Verschillende Dj’s komen er een knallend Koningsfeest van maken waaronder o.a Party Dj’s Marcel & Erwin en s’avonds sluit de beste feest DJ van Nederland, DJ Roy hem af!.  Kaartjes zijn te koop aan de kassa, deze kosten 5 euro per stuk en zijn zonder consumptie.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: