Sport

G-zwemmers schitteren in Sint Maarten Zwemwedstrijd

Op zaterdag 4 november namen G-zwemmers deel aan de jaarlijkse Sint Maarten Zwemwedstrijd georganiseerd door ZPC Hoogeveen. De sporters toonden hun talent en vastberadenheid in het water, met de deelname van 40 zwemmers van 6 verschillende zwemverenigingen: Aqua ’68 uit Assen, het Ravijn uit Nijverdal, de Stroom uit Beilen, Z&PV de Veene uit Almelo, de Waterratten uit Ommen en ZPC Hoogeveen.

Alle deelnemers brachten een enorme dosis enthousiasme en toewijding mee, en dit weerspiegelde zich in hun prestaties. Talloze medailles werden uitgereikt om de inspanningen te vieren.

Nienke schitterde op de 25 meter rugslag, 50 meter schoolslag en 25 meter vrije slag. Ze wist indrukwekkende persoonlijke records te zwemmen, met een verbazingwekkende verbetering van 18 seconden op de 25 meter vrije slag en een indrukwekkende 22 seconden op de 25 meter rugslag. Deze prestaties leverden haar twee welverdiende zilveren medailles op.

John veroverde een prachtige derde plaats op de 50 meter schoolslag. Hij nam ook deel aan de 50 meter en 100 meter vrije slag, waarbij hij beide keren met zilver bekroond werd.

Nicol presteerde sterk in haar nieuwe badpak, hoewel haar tijden net boven haar persoonlijke records lagen, wist ze desondanks maar liefst 3 gouden medailles te veroveren.

Esther zwom op al haar drie afstanden naar gouden medailles en verbeterde haar persoonlijk record met 2 seconden op de 50 meter schoolslag.

Marloes wist haar tijden op alle drie de gezwommen afstanden te verbeteren. Met een indrukwekkende verbetering van 6 seconden op de 50 meter schoolslag, 1 seconde op de 50 meter vrije slag en maar liefst 10 seconden op de 50 meter rugslag, boekte ze opmerkelijke vooruitgang, hoewel dit haar helaas net buiten het medaillebereik hield.

Jannie waagde zich voor het eerst aan de 50 meter schoolslag en 50 meter rugslag en presteerde uitstekend, wat haar twee zilveren medailles opleverde. Op de 25 meter vrije slag wist ze een persoonlijk record van 14 seconden te zwemmen, wat eveneens resulteerde in een zilveren medaille.

Arjan blonk uit op de 50 meter rugslag, 100 meter vrije slag en 50 meter schoolslag, en werd beloond met gouden medailles op al deze afstanden. Zijn prestatie op de 50 meter schoolslag betekende tevens een persoonlijk record van 3 seconden.

Na de wedstrijd werden alle deelnemers beloond met een attentie, passend bij het thema van Sint Maarten. Ze ontvingen een zakje met drie soorten fruit als een gezond bedankje.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: