Amusement

Stadslichtfestival Hoogeveen gaat voor de herkansing

Hoogeveen – Het Stadslichtfestival werd vorig jaar als vervanger voor de Noorderlichtjesparade gehouden. Voor de eerste editie was het evenement een succes en daarom gaat ook dit jaar het Stadslichtfestival, weliswaar lichtelijk aangepast, plaatsvinden op 15, 16 en 17 december 2023.

De Hoofdstraat zal moeten gaan lijken op de welbekende kerstmarkten in Münster, Keulen of Wenen in een bescheidener formaat, zo wordt het Stadslichtfestival omschreven. “De kerstmarkt bestaat uit luxe huisjes als stands, die worden voor de helft verhuurd aan lokale middenstanders en de andere helft aan andere partijen die gespecialiseerd zijn in kerstmarkten”, aldus bestuurslid Albert Jan Vos van Binnenstad Hoogeveen.

Een gedachte over “Stadslichtfestival Hoogeveen gaat voor de herkansing

  • Ik ben benieuwd of dit jaar de winkels wel aangekleed zijn en of het meer stalletjes zijn als de vorige keer toen was het aardig uitgestorven. Men zou in plaats van te vergelijken met wereldsteden beter eerst eens kunnen proberen om Maastricht te evenaren dat zal zelfs nog een grote uitdaging zijn voor Hoogeveen

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: