KLEIN Peergroup-Vinnie-© Marleen Annema-
Amusement

Theater op de Hooizolder: Kaartverkoop Vinnie gestart

Echten – Ben jij altijd echt helemaal jezelf, ‘no matter what’ ?? De kaartverkoop van Vinnie van Peergroup locatietheater is van start gegaan. De voorstelling speelt op de hooizolder van Boerderij Straathof in Echten en is te bezoeken in de herfstvakantie op 26, 27 en 28 oktober.

Vinnie is een ode aan de verbeelding. In deze muzikale voorstelling vindt Vinnie samen met zijn vrienden de gitaar, de cello en het slagwerk creatieve manieren om met oude pijn en nieuwe tegenslagen om te gaan. Vinnie gaat over alles wat je wint als je je verlies onder ogen durft te komen. Want zoals Vincent van Gogh aan zijn broer Theo schreef: ‘het verdriet moet zich niet in onze ziel ophopen zoals water in een moeras.’ De voorstelling is gemaakt in het kader van Van Gogh Drenthe en is losjes gebaseerd op het turbulente leven van Vincent van Gogh. Vinnie wordt gespeeld door acteur David Westera en muzikanten Marit Broekroelofs (Margaretha Consort), Chris Saris en David Mackor. Vinnie
is geschreven door Anouk Saleming en geregisseerd door Dirk Bruinsma.

Kaarten kopen kan via de site van Peergroup. (peergroup.nl) De voorstelling is gericht op jongeren uit de leeftijd van 9 tot 13 jaar. Het is natuurlijk geen vereiste maar het is leuk om een kind mee te nemen.

Kaartverkoop Vinnie gestart
Locatie: Boerderij Straathof | Kruisweg 3, 7932 PS Echten
Donderdag 26 oktober 19.00 uur | Vrijdag 27 oktober 19.00 uur | Zaterdag 28 oktober
15.00 uur.

Zie ook ons vorige bericht over Vinnie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: