foto: Pixabay
Algemeen

Blijf ook langer fietsen! Tips tijdens de bijeenkomst Het Nieuwe Fietsen

Fietsen is heerlijk, gezond en ook nog eens gezellig. Logisch dus dat je zo lang mogelijk wilt blijven fietsen, ook als je een jaartje ouder wordt. Maar hoe ga je om met drukke fietspaden? Hoe fiets je veilig op een e-bike? En hoe blijf je vitaal op de fiets? Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens ‘Het Nieuwe Fietsen’ van Veilig Verkeer Nederland (VVN). VVN organiseert Het Nieuwe Fietsen op donderdag 19 oktober van 13.30 uur tot 16.00 uur in Dorpshuis De Cirkel, Jan Naardingweg 1, 7914 PM Noordscheschut. Meld je nu aan!

Over de bijeenkomst

Onder begeleiding van een ervaren trainer spreek je tijdens deze gezellige bijeenkomst samen met andere fietsers over allerlei situaties die je als fietser tegenkomt. Dit gebeurt aan de hand van stellingen, filmpjes, feiten en foto’s. Zo kun je ervaringen met elkaar delen en leuke routes en tips uitwisselen. Ook verkeersregels en informatie over hoe je vitaal blijft komen aan bod. Dit alles onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers.

De bijeenkomst duurt ongeveer twee uur en is volledig gratisHet is binnen en er worden geen fietsvaardigheden geoefend.

Geef je op voor de bijeenkomst Het Nieuwe Fietsen!

Deze vindt plaats op: Donderdag 19 oktober 2023
Tijd: 13.30 uur tot 16.00 uur
Locatie: Dorpshuis de Cirkel, Jan Naardingweg 1, Noordscheschut

Aanmelden voor deze gratis bijeenkomst kan via steunpuntnoord@vvn.nl of bel met: 088-524 89 00.

Vermeld hierbij je naam en telefoonnummer. Neem gerust je buurman/-vrouw, partner of vriend(in) mee! Laat dan wel vooraf even weten met hoeveel personen je komt.

Het Nieuwe Fietsen is onderdeel van het programma Doortrappen Drenthe. Doortrappen heeft als doel om senioren te stimuleren vaker (en veilig) te fietsen. Kijk voor meer informatie op www.doortrappendrenthe.nl.

Geef een reactie