Zakelijk

Praktijk Lienke nieuw in Hoogeveen

Hoogeveen – Praktijk Lienke is afgelopen zomer gestart in Hoogeveen. Bij praktijk Lienke vind u diverse specialistische behandelingen als zwangerschap, onbegrepen lichamelijke klachten en Trauma. Al jarenlang geeft Lienke zwangerschapscursussen maar door toenemende vragen is de praktijk uitgebreid. 

Ze werkt in haar eigen praktijk die je bij haar aan huis vind. Ze werkt in haar volledige eigen praktijk aan specialisatie zwangerschap. Je kunt bij mij terecht met (psychosomatische) klachten tijdens je zwangerschap. Je kunt hierbij denken aan lichamelijke klachten, maar ook slaapproblemen, spanning of angsten (voor de bevalling), hyperventilatie etc.

Ook begeleid Lienke pas geworden moeders met het verwerken van diverse trauma’s die zijn ontstaan tijdens, met of na de zwangerschap en bevallingen. Door diverse oorzaken kan een moeder na de bevalling klachten hebben als vermoeidheid, slecht slapen, prikkelbaar zijn, concentratieproblemen, herbelevingen en hartkloppingen ervaren.

Sinds 2008  werkt ze als (psychosomatisch) fysiotherapeut. En slaat ze een brug tussen het brein en het lichaam, want deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.  Tijdens de behandeling maakt Lienke gebruik van bijvoorbeeld de ademhaling, lichaamsgerichte therapie, mobilisaties, massage en dry needling.

Wil je graag meer weten over een van deze therapieën? Wil je graag weten of Lienke iets voor jou kan betekenen? Kijk dan gerust eens op haar website: www.praktijklienke.nl.

 

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: