©Foto: Martin Schonewille
Amusement

Theater in het bos met een primeur voor toneelgroep MENDO

Noordscheschut – Al een tijdje kent het belevingsbos Noordscheschut een mooi theater in het Bos. Maar afgelopen zaterdag mocht toneelgroep MENDO uit Noordscheschut voor het eerst spelen in dit mooie openluchttheater.

Voor kinderen tot en met 8 jaar had de toneelgroep het sprookje Repelsteeltje ingestudeerd, inclusief een koning met Nike air max schoenen,  waar de kinderen maar ook de begeleiders met volle teugen van genoten. Repelsteeltje is een sprookje over een molenaarsdochter die bedrogen wordt door een klein mannetje dat goud kan spinnen en daarbij haar eerste kind verwed, maar door het raden van de naam van het mannetje haar kind kan behouden.   Een openluchttheater in het bos is natuurlijk prachtig, maar soms moet je naast zonnestraaltjes  ook een regenbui trotseren.

De werkgroepen Belevingsbos en Kunst & Cultuur Noordscheschut i.s.m. MENDO  wilden voor de kleinsten in het dorp wilden ook graag eens een activiteit in belevingsbos organiseren die veilig is voor de jongste kinderen. Theater in het Bos is mede mogelijk gemaakt door Smederijen Noordscheschut en Kern met Pit

©Foto: Martin Schonewille

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: