Amusement

Programmering De Tamboer en Het Podium 25 september t/m 1 oktober 2023

Comedytunes Comedynight | met Ruud Smulders, Kristel Zweers, Jacob Spoelstra en Marc van Gestel

Vrijdag 29 september | 20.30 uur | komedie | Het Podium

Na de uitverkochte eerste editie afgelopen seizoen is Comedytunes terug in Hoogeveen, dit keer met nieuwe comedians die het comedycafé van Het Podium flink doen opschudden. De line-up voor de eerste editie uit de reeks van vier bestaat uit Ruud Smulders, Kristel Zweers, Jacob Spoelstra en Marc van Gestel. Bereid je voor op een flinke dosis humor, hilarische verhalen en absurde acts.

Ruud Smulders vertelt de leukste verhalen vanuit zijn eigen rare, bizarre en aan logica ontbrekende ‘Rudiversum’. Kristel Zweers is een van de eerste comédiennes van Nederland, bekend van haar diverse theaterprogramma’s, maar ook van haar deelname aan De Lama’s. Jacob Spoelstra is een gortdroge Fries die met de simpelste dingen de grootste menigtes aan het lachen maakt, bijvoorbeeld op Lowlands. Marc van Gestel won in 2018 de publieksprijs van de Comedy Talent Award van het Comedyhuis. Hij doet zijn comedy-materiaal met onder andere sterke oneliners standaard 60 minuten in de wasdroger; hierdoor is zijn comedy droog, droger, droogst én hilarisch.

Fans van Comedytunes Comedynight kunnen een ‘passe-partout’ aanschaffen om zo met korting te genieten van alle vier de comedynights dit seizoen.

Voor tickets en info: www.hetpodium.nl

 

Matt Schofield | Albumtournee 2023

Zaterdag 30 september | 20.30 uur | blues | Het Podium

De Britse zanger, songwriter, producer, maar bovenal gitaarvirtuoos Matt Schofield komt samen met Jonny Henderson en Evan Jenkins zijn kunsten vertonen in Het Podium. Dit bluesfenomeen rekt de grenzen van de Britse bluestraditie al 30 jaar op, waarvan 20 jaar als soloartiest. Met zijn vloeiende, melodische gitaarspel en iconische sound inspireerde hij honderden gitaristen.

Schofield won driemaal de award voor British Blues Guitarist of the Year en won British Blues Album of the Year. Hij werd als eerste gitarist opgenomen in de British Blues Awards Hall of Fame. Ook is hij, net als onder meer Eric Clapton en Peter Green, opgenomen in de Top Ten British Blues Guitarist of All Time. Sterke vocalen, briljant improvisatietalent en innovatieve, originele composities beloven het optreden een onvergetelijke ervaring te maken.

Voor tickets en info: www.hetpodium.nl

  

Irish Festival | Editie 14

Zaterdag 30 september | 20.00 uur | festival, muziek | De Tamboer

Dit jaar tovert Theater De Tamboer het gebouw voor de veertiende keer om tot Ierse pub met heerlijke pints, de lekkerste whiskey en pubfood. Met vier podia, staanplekken in de zaal en zitplekken op het balkon is er genoeg plek om te dansen en nieuwe favoriete muziek te ontdekken.

 Dublin Legends (voorheen The Dubliners), West of Eden, Boxing Banjo, Dubh Linn, Clachán, Mega_TRAD, SuperCéilí en Easy & Free reizen eind september af naar Hoogeveen voor een avond vol prachtige muziek, heerlijke meezingers, lekkere biertjes en vooral heel veel gezelligheid. Hits als Whiskey In The Jar, The Wild Rover, The Rocky Road To Dublin zullen zeker voorbijkomen. Het aftellen naar een avond vol energie, passie en onvergetelijke muzikale hoogtepunten kan beginnen!

Voor tickets en info: www.detamboer.nl

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: