Algemeen

SWW Team Wolfsbos-Zuid is verhuisd naar Beukemaplein

Hoogeveen-De gebiedsteams van Stichting Welzijnswerk zijn actief in de buurten, verschillende wijken en dorpen van Hoogeveen. Ieder team is gehuisvest in de wijk waar zij actief zijn. Team Wolfsbos-Zuid had echter de laatste jaren geen eigen plek meer. Vanaf september is het team gehuisvest in het pand Beukemaplein 64. Dit is in het werkgebied van het team en een centraal gelegen plek waar buurtbewoners terecht kunnen voor vragen, informatie of voor een afspraak. Binnen het team zijn verschillende sociaal werkers actief die buurtbewoners van jong tot oud ondersteunen bij hun welzijnsvragen.

Het team deelt deze locatie met de Bethel Pinksterkerk Hoogeveen (“De Olijfboom”). De kerk heeft het centrale gedeelte van het pand in gebruik voor midweekse activiteiten en een wekelijkse evangelisatiedienst.

Op donderdag 28 september tussen 16.00 en 18.00 uur is er een feestelijke opening. Buurtbewoners, netwerkpartners en andere belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen en kennis te maken met het team.

Geef een reactie