Algemeen

De heer en mevrouw van der Horst-van der Hoek zijn 60 jaar getrouwd

Hoogeveen-Namens de gemeente Hoogeveen bracht de burgemeester Karel Loohuis vandaag het echtpaar een bezoek om hun te feliciteren met hun 60-jarig huwelijk.
Met een warm onthaal werd de burgemeester verwelkomt en onder het genot van een kop koffie en een lekker stuk taart, gezellig om de keukentafel werden de herinneringen van vroeger opgehaald.

10 September is het 60 jaar geleden dat Paul en Irene in het huwelijksbootje stapten, ze hebben elkaar ontmoet in Hillegom bij een tante van Paul die ook nog familie van Irene bleek te zijn.
Paul en Irene kregen 2 zonen en een dochter en zijn trotse opa en oma van 5 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen.

In het begin van hun huwelijk woonden ze in een flatje in Amsterdam.
Paul werd na verschillende baantjes heftruck monteur en dat hij heeft gedaan tot aan zijn pensioen.
In 1978 hem werd gevraagd of hij servicemonteur wilde worden in noorden van het land en zijn ze naar Hoogeveen verhuisd, vandaar uit heeft hij ook nog gewerkt in Zuid-Afrika.

Omdat Irene toen veel alleen met de kinderen was hebben ze een standplaats op de camping De Wieken in Hollandscheveld genomen. Daar hebben ze tot vorig jaar met veel plezier gestaan.

Irene beleeft veel plezier aan het handwerken en Paul houdt zich bezig met stamboomonderzoeken. De gezondheid neemt wat af en daarom doen ze het nu allebei rustig aan.

Foto: Paula Bansema

Geef een reactie