Zing2daagse-editie Hoogeveen

Hoogeveen – Meerstemmige popnummers zingen onder leiding van dirigenten Josien van Beek en Akke Feenstra? Dat kan op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober in Scala te Hoogeveen. Na 6 prachtige edities in Assen gaat de eerste editie nu ook van start in Hoogeveen. De Zing2daagse: een groot popkoor met begeleiding van een band, voor iedereen die van zingen houdt.

De arrangementen van Josien van Beek en Akke Feenstra zijn al in de maak: een mix van energieke hits en rustige ballads uit de popgeschiedenis. In een korte tijd met een grote groep toewerken naar een swingend concert, dat wordt een feestje.
Tijdens het weekend wordt fanatiek gerepeteerd, in een gezellige sfeer. Plezier staat voorop! De liefhebber kan alvast thuis oefenen, de arrangementen worden vooraf toegestuurd. Ingrediënten van het weekend: Warming up, repeteren in partijgroepen en met de hele groep, timing en presentatie, stemgebruik, dropjes en natuurlijk koffie- en theepauzes.
Een professionele live-band begeleidt het enorme koor op de zaterdagavond in de Tamboer.

Voor wie?
Iedereen die van zingen houdt kan deelnemen. Of je al in een koor zingt of niet.
Voor beginnende zangers en zangeressen is dit weekend ook zeer geschikt. Het zingen in een grote groep is gemakkelijker dan in een kleine. Je stem wordt snel opgenomen in het geheel.

Gelukshormoon
Als je zingt maak je endorfine aan: Je wordt er vrolijk en gelukkig van. Aan het begin van de herfst een aanrader! Doe mee en schrijf je in. Mail naar zing2daagse@gmail.com en ontvang het inschrijfformulier. Kosten: €60,-.
Aanbieding: Meld 4 mensen tegelijk aan en je krijgt allemaal 10% korting.

Repetitietijden:
12 oktober
19.00 – 22.00
13 oktober
10.00 – 17.00
19.00 generale repetitie
20.30 presentatie met live-band

Je vindt ons op facebook. https://www.facebook.com/zing2daagse/ of via de website van Scala Hoogeveen: https://www.scalacentrumvoordekunsten.nl/agenda.php?agenda_id=572

Foto:zing2daagse

Deel dit bericht!

Geef een antwoord