Sport

Super saturday bij VV Tiendeveen

Tiendeveen – Aanstaande zaterdag staat er voor vijfdeklasser VV Tiendeveen een speciale dag op het programma: De dorpsclub speelt haar eerste officiële thuiswedstrijd op eigen complex. Op sportpark de Veenhoek ontvangt men in het kader van de KNVB Districtsbeker VV De Weide. De wedstrijd is in het dorp gekoppeld aan ‘Super Saturday’
Lancering officiële clublied
Na de wedstrijd volgt er bij MFC De Eiken een primeur: Harten 10 brengt voor de eerste maal het officiële clublied twee mooie kleuren live ten gehore. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens voor het dorp dan ook in vervulling. Naast de lancering brengt Harten 10 ook haar andere prachtige hits ten gehore. Maar dat is nog niet alles op deze ‘Super Saturday’ Ook Wimmie Bouma, onder andere bekend van zijn hit: De ring die jij draagt zal onder zoals het nu lijkt, tropische omstandigheden zorgen voor een knallende seizoenstart.
VOORUITBLIK 
Binnen de technische staf zijn er diverse mutaties: Hoofdtrainer Michel van Essen, Brian Padding en elftalleider Stephan Gort zijn ook komend seizoen actief binnen de staf. Grensrechter Adrie Niks, sportverzorger Mans Kreeft en keeperstrainer Leon van Slochteren zijn reeds bekende namen binnen de dorpsclub maar treden toe tot de staf. Voormalig goaltjesdief Yusuf Ucan volgt Roy Beekelaar op als assistent trainer.
Daarnaast zijn er binnen de selectie veel mutaties. Ismael Ucan en Mesud Yildirim (voorheen SC Heerenveen, PEC Zwolle en derde divisionist VV Hoogeveen) kunnen gezien worden als top aanwinsten. Daarnaast vindt men binnenkort op de socials van de club een compleet overzicht van het gerenoveerde vlaggenschip. Men wil dan ook komend seizoen voor het kampioenschap gaan. Maar eerst wacht aanstaande zaterdag ‘Super Saturday’ aftrap 14:30 uur. Iedereen is van harte welkom.

Geef een reactie