Word jij het gezicht van Domesta?

Hoogeveen: Woningcorporatie Domesta (Emmen, Hoogeveen, Coevorden) is op zoek naar dikke, dunne, lange, korte, jonge, oude, vrijgezelle of getrouwde mensen met een bijzonder verhaal. Ben je huurder van Domesta en vind je het leuk om op de foto en in een brochure te komen? Lees dan verder.

Domesta maakt  een nieuwe fotoserie voor een nieuwe brochure, website en de Facebookpagina. Fotografe Iris Sijbom gaat de foto’s maken. Je komt ‘gewoon’ in beeld met de dingen die je leuk vindt om te doen. Denk aan de onderwerpen verhuizen, tuinieren, bouwen, verbouwen, spelen, knutselen, koken, familie. Je kunt alleen of samen meedoen.

Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 14 september door een mail te sturen naar communicatie@domesta.nl. In de mail je naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en een foto van jezelf of jullie beiden. Domesta wil ook graag iets bijzonders horen over de onderwerpen die hierboven zijn genoemd.

In de week van 17 september worden een 10-tal personen uitgezocht die zullen worden uitgenodigd voor een fotoshoot, die ongeveer 2 uur gaat duren. Zelf krijg je ook een foto. Alle inzenders krijgen bericht van Domesta.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord