Culinaire biertocht 2018 Hoogeveen

Hoogeveen: Na zes succesvolle culinaire biertochten in Hoogeveen kan het niet anders dan dat dat een vervolg krijgt en dat zal plaatsvinden op zaterdag 15 september 2018.

Wees er snel bij!! Op=Op!!

Bierconsumentenvereniging PINT organiseert deze tocht in samenwerking met de Hoogeveense eetgelegenheden. Tijdens deze tocht schenken de eetgelegenheden een ambachtelijk Nederlands speciaalbier in een proefglas van 15 cl. en serveren daarnaast een bijpassend culinair hoogstandje.
De deelnemers aan deze tocht zullen ook dit jaar weer worden verrast met bijzondere smakelijke combinaties.

Om aan deze tocht te kunnen deelnemen moet in de voorverkoop een deelnamekaart worden gekocht bij één van de deelnemende eetgelegenheden. De kaarten kosten € 40,00 p.p. en zijn dus goed voor 8 speciaalbieren en 8 culinaire hoogstandjes. De voorverkoop is al gestart en eindigt op 13 september.

De volgorde van de te bezoeken eetgelegenheden staat op de deelnamekaart vermeld en men start bij de eetgelegenheid waar de kaart is gekocht. Men kan de tocht beginnen vanaf 14.00 uur, maar de eindtijd staat vast op 20 uur. Het aantal kaarten is aan een maximum gebonden en hier geldt dus “op=op”.

Tickets te koop bij de deelnemende horeca:

Eetcafé De Beurs, Proeflokaal Dégust, Deksels Eten & Drinken, Bistro Het Koetshuis, Brasserie De Lekkernij, Grand-Café Het Postkantoor, Restaurant Het Schippershuus, Tapas Restaurant Tapa Tapa.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord