Algemeen

Monique Huizenga volgt Esther Aarse op als projectleider Hoogeveen On Stage

Hoogeveen – 10 juli Na jarenlang met passie en toewijding het evenement te hebben geleid, draagt projectleider Esther Aarse het stokje van Hoogeveen On Stage over aan Monique Huizenga. Esther Aarse heeft een belangrijke rol gespeeld bij de opzet en ontwikkeling van Hoogeveen On Stage. Haar inzet en betrokkenheid hebben het evenement tot een groot succesgemaakt en hebben bijgedragen aan de positieve impact op de jongeren en de lokale gemeenschap.

Met haar enthousiasme en expertise heeft ze een solide basis gelegd waarop Hoogeveen On Stage kan voortbouwen.
“Ik ben dankbaar voor de kans die ik heb gekregen om Hoogeveen On Stage op te zetten en te laten groeien”, aldus Esther Aarse. “Het is een geweldige ervaring geweest om jongeren te helpen bij het ontdekken van hun interesses en hen te verbinden met het lokale bedrijfsleven. Ik ben ervan overtuigd dat Monique Huizenga het evenement met succes zal voortzetten.”

Monique Huizenga, die al enige tijd betrokken is bij Hoogeveen On Stage, zal nu de rol van projectleider op zich nemen. Met haar ervaring in eventmanagement en haar sociaal maatschappelijke betrokkenheid en passie voor jongeren, is zij de ideale kandidaat om Hoogeveen On Stage voort te zetten en verder te ontwikkelen. “Ik voel me vereerd om het stokje over te nemen van Esther Aarse”, zegt Monique Huizenga.

“Hoogeveen On Stage speelt een belangrijke rol bij de loopbaanoriëntatie van vmbo jongeren en helpt hen bij het maken van weloverwogen beroepskeuzes. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het Stageteam en onze partners om dit waardevolle werk voort te zetten en verder te ontwikkelen.” Hoogeveen On Stage is een jaarlijks evenement waarbij vmbo-leerlingen in contact komen met professionals uit verschillende beroepen. Door middel van netwerkgesprekken tijdens het Beroepenfeest en bedrijfsbezoeken tijdens de Doe Dag, krijgen jongeren een beter beroepsbeeld en een beter beeld van de mogelijkheden die het lokale bedrijfsleven te bieden heeft. Hoogeveen On Stage heeft als doel jongeren te helpen bij het maken van weloverwogen beroepskeuzes en hen te ondersteunen bij hun toekomstige loopbaan. De 7e editie voor schooljaar 2023 – 2024 staat inmiddels in de steigers: het Beroepenfeest is op 27 februari in theater de Tamboer.

Deelname aan Hoogeveen On Stage is gratis. Meer informatie en aanmelden:
www.hoogeveenonstage.nl. Of neem contact op met projectleider Monique Huizenga:
mail@hoogeveenonstage.nl of: 06-83203369.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: