AlgemeenSport

Bijzondere dag voor de Vrienden van sc Elim

Het was  weer een bijzondere dag voor de Vrienden van sc Elim.  De Vrienden is min of meer de Club van 100 of 50 zoals je die ook bij andere verenigingen ziet. Leden, maar ook niet leden, kunnen lid worden en steunen zo sc Elim middels een jaarlijkse geringe contributie van €25,-.

De Vrienden is een actieve betrokken vrijwilligersclub binnen sportclub Elim. Met enige onregelmaat komen zijn op afroep bij elkaar om te vergaderen. Zij maken het mogelijk om het hoofdbestuur te ontzorgen bij de aanschaf van noodzakelijke attributen. Deze attributen zijn voor alle leden beschikbaar en worden daarom ookzorgvuldig met de leden op de jaarvergadering afgestemd.

Zo is er een belijningwagen en gereedschap beschikbaar gesteld aan de vrijdagmorgenploeg. Is de complete geluidsinstallatie voor de omroepcabine en de kantine met grote luidsprekers in het verre verleden aangeboden. Ook de aanwezige digitale TV schermen, die u in de kantine ziet zijn geschonken. Hierop worden alle namen van de Vrienden en overige informatie als uitslagen, wedstrijdschema’s en sponsoren getoond. Er was een ballen-op-pompsysteem aangeschaft, maar deze was helaas een kort leven beschoren.

deze week was er een nieuw hoogtepunt te vieren voor de Vrienden. Met het overhandigen van deze grote partytent, die opgebouwd is door vrijwilligers van de club, is er weer een mijlpaal bereikt in de historie. Door de  financiële ondersteuning is het mogelijk gemaakt om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Een eigen grote partytent, die niet meer geleend behoeft te worden, maar gebruikt kan worden bij jeugdtoernooien, het Rudy Diphoorn 7×7 toernooi en andere festiviteiten binnen onze rood- witte club. Wij hopen dat de tent nog vele jaren meegaat en even zo vele jaren gebruikt mag worden door de leden van de prachtige club.

Nieuwe leden zijn nog altijd welkom zijn. Inschrijfformulieren kunt u
verkrijgen bij de bestuursleden

Geef een reactie