Amusement

Hollandsche avond en Perfect showband maken feest in Elim compleet

Elim- Het feest in Elim is nog in volle gang. Vrijdag- en zaterdagavond zal dit ook nog eens een feestende en hossende massa opleveren in de feesttent in het dorp.

Hollandseavond

Voor de vrijdagavond heeft de organisatie  een mooi Nederlandstalig muziek programma kunnen samenstellen. De hele avond staat Tour Of Music uit Hollandscheveld op het podium, welke een gevarieerd programma aan muziek zullen brengen.

Verder hebben staan de volgende artiesten op het podium

Henk Wijngaard: Hij werd geboren als zoon van een uit Frankrijk gevluchte moeder en een Canadese geallieerde soldaat. Al jong was hij met de muziek bezig, en op zijn 14e verjaardag kreeg hij van zijn moeder een gitaar. En zo kwam hij in diverse bandjes terecht om wat extra geld bij te verdienen. De bijrijder van zijn vrachtwagen vroeg op een dag waarom hij geen Nederlandstalig liedje ging schrijven voor vrachtwagenchauffeurs. Het eerste beste liedje “Met de vlam in de pijp” werd prompt nummer 1, natuurlijk kennen we hem ook van de bekende hits. “Een sneeuwwitte bruidsjurk”, “Hé Suzie (de bui is over)”, “Kijk uit, hier ben ik”, “Beun de Beunhaas”, “Zo, zoals je bent” en “Ik moet nog jaren mee:”

– Harten 10: Het was het jaar 2008 dat Martien en Tineke hun eerste single als duo met de titel ‘Geleend’ hebben uitgebracht. De single werd zo goed ontvangen dat de basis voor het duo Harten 10 was gelegd. Twee jaar later kwam hun eerst album genaamd ´Liefde maakt blind´, met hierop de bekende nummers ‘Wat is Mooier’, ‘Liefde maakt blind’ en ‘Ik wil je niet kwijt’. Maar er volgden al snel meerdere singles zoals: ‘Als ik het nu niet doe’ en ‘Zo zoals je bent’.

– Jaman: De geboren en getogen Overijsselse zanger Jaman zit al jaren in het vak. Van kinds af aan is hij te vinden op de podia van lokale cafeetjes en als zanger op bijzondere gelegenheden. Met de doorbraaksingles Goede Vader en Gewoon Weer Opnieuw speelde zanger Jaman zichzelf enorm in de kijker. Inmiddels heeft hij vier albums op zijn naam staan, waarvan Geloof In Jezelf zijn meest recente is. Met hits als Laat Me Los, Laat Me Vrij, Overal Ter Wereld en het wondermooie Spoken Bestaan Niet heeft Jaman zijn plaats veroverd op de Nederlandstalige podia. Met zijn fantastische uitstraling en met zijn warme stemgeluid weet hij altijd de juiste snaar te raken. Recente singles als Blijf Bij Mij De Hele Nacht, Een Beetje Hoop en Maar ’t Geeft

De tent is open om 20:30 uur en de Party zal rond 21:00 uur opgestart worden!

Zaterdagavond: Perfect Showband

Na al meer dan 20 jaar aan de top te staan van het Nederlandse Entertainment circuit speelt Perfect Showband nog altijd met veel allure. Ze worden ook wel de meest succesvolle band uit het oosten van Nederland genoemd en dat is niet zonder reden.

Perfect Showband is een zeer dynamische band met jaren lange ervaring dat zich uit in muzikaliteit, veelzijdigheid en 100% live beleving. Met hits van toen tot de hedendaagse top 50 gaat overal het dak eraf. Tijdens de speciale shows komen de allergrootste hits aan bod van muzikale grootheden. Alles staat in het teken van interactie met het publiek om er samen een onvergetelijke avond van te maken. Bij Perfect Showband maakt u kennis met 6 multi instrumentalisten waarvan 5 muzikanten en een geweldige zangeres.

Perfect Showband is nog één van de weinige bands waar altijd standaard blazers aanwezig zijn. Doordat er meerdere kunnen blazen komen de trompetten, saxen en trombone elke show weer naar voren. Dit onderscheid hen van vele andere bands!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen