Amusement

V.V. Tiendeveen gaat 80-jarig feestje vieren

TIENDEVEEN – Dit jaar bestaat Voetbalvereniging Tiendeveen 80 jaar! De trots van het dorp zal vanaf aanstaande donderdag in het teken staan van allerlei festiviteiten. 

PROGRAMMA:
Donderdag 22 juni zal in het teken staan van een hutspot toernooi voor de leden vanaf 15 jaar.
Vrijdagavond 23 juni heeft de jubileum commissie een fantastische Hollandse avond in petto: Met optredens van Nick Brinkhuis, Hans Bakker en Tineke Willems (Harten 10), is er ingezet op een hoog feestgehalte (aanvang 20:30, einde 00:30 uur). Dit evenement is vrij toegankelijk voor een ieder die de club een warm hart toedraagt.
De feestelijkheden worden op zaterdag hervat met een programma voor de jongste jeugd uit Tiendeveen en omstreken. Oud profvoetballer Theo ten Caat (onder anderen FC Twente, FC Groningen, Aberdeen en Vitesse), zal met de TTC Academy de kinderen op plezierige wijze een voetbalclinic verzorgen. De feestelijkheden van het 80 jarig jubileum zal op zaterdagavond afgesloten worden met een concert van de topband BEM (wederom van 20:30 t/m 00:30 uur). Gratis entree.
Op de Facebook pagina van de club kam men op de hoogte blijven van alle festiviteiten en kan men foto’s uit de rijke historie bewonderen.

Geef een reactie