Amusement

Op zoek naar de Hoogeveense Oliver en Fagin

Hoogeveen-“Musicalgroep Hoogeveen”is voor hun nieuwe productie “Oliver, de musical”, op zoek naar jongeren en volwassen die mee willen spelen in deze prachtige familiemusical die in maart 2024 wordt gespeeld in Theater De Tamboer. De musical Oliver is gebaseerd op het beroemde verhaal van Oliver Twist van Charles Dickens.

Jongeren van 12 tot plm. 19 jaar kunnen audities doen voor de jongerencast en spelen de jongeren in het weeshuis en de jeugdbende van Fagin. Uit de deelnemers aan de jongerencast wordt de hoofdrol van Oliver gekozen.
Volwassenen vanaf 20 jaar kunnen meedoen aan de volwassencast. Uit deze cast worden de grote rollen gekozen: Fagin, de bendeleider, Mister Bumble, het hoofd van het weeshuis, Bill Sikes, de boef en Nancy, zijn vriendin. Daarnaast zijn er tal van kleinere rollen die door de volwassenen worden ingevuld. Volwassen doen daarnaast mee aan het ensemble en een aantal vormen de dansgroep.

Heb je altijd al eens de wens gehad om te schitteren op het podium in een mooie en leuke familiemusical en hou je van zingen en acteren? Grijp dan deze kans.

De audities voor de musical Oliver zijn eind juni en begin juli en de repetities starten in september. Alle informatie over de audities en de repetities is te vinden op de website: musicalgroephoogeveen.com. Hier kun je je ook aanmelden.
De Musicalgroep Hoogeveen maakt deel uit van MMT-producties Hoogeveen en de musical Oliver wordt geproduceerd in samenwerking met Theater De Tamboer.

Geef een reactie