Amusement

Kunstwark in ’t Park 10de jaar een groot succes.

Hoogeveen- Vandaag de jubileumeditie van Kunstwark in ’t Park wat werd geopend door de wethouder Mark Tuit en vond plaats op het terrein van NNCZ Jannes van de Sleedenhuis locatie Wolfsbos.
Deze jubileum editie werd groots opgezet met maar liefst 71 deelnemers met een zeer grote diversiteit aan kunstvormen, zoals fotografie, keramiek, schilderen, metaal e.d.

Een mooie zonnige dag, en vanaf 11.00 uur konden de bezoekers de mooie kunstwerken gaan bekijken, onder gezellige muzikale begeleiding van de Poptroubadour Arnoud Kas.
Tevens was graffiti- kunstenaar Marco Jassies samen met 2 andere kunstenaars aanwezig die het publiek verraste met een geweldige graffiti kunstwerk die ze daar maakten in het park.

Kunstwark in ’t Park werd goed en druk bezocht, gewoon even lekker struinend en genieten van al die prachtige kunstwerken die tentoongesteld waren, en sommige scoorde een geweldig kunstwerk.

Tevens werd er een speciale actie gezet “Pakketje Kunst” waar een groot deel van de kunstenaars een klein kunstwerkje hebben gemaakt en dit gratis ter beschikking gesteld, wat gekocht kon worden voor 7,50 euro.
De opbrengst gaat naar de stichting De Wensambulance, er werd maar liefst 787.65 euro opgehaald deze dag en aan de einde van de middag werd dit overhandigd aan deze stichting.
Stichting Wensambulance laat dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

Tot vanmiddag 17.00 was Kunstwark in ’t Park geopend en niet geheel onbelangrijk de toegang was gratis, Kunstwark in ’t Park is voor een iedere die op een laagdrempelige manier kunstwerken vandaag kon bezichtigen.

Foto’s: Paula Bansema




Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen