Amusement

Muziekweekend Pesse fenomenaal afgesloten door Feuerengel

Pesse – De tweede avond van het Muziekweekend Pesse verliep druk, maar gemoedelijk. De drukte werd gelukkig beter verdeeld dan op de eerste avond en ondanks dat DopeBwoy zijn optreden last-minute heeft geannuleerd was het ook in de partytent écht een feestje. Dat een groot deel van de bezoekers kwam voor Floor Jansen en Feuerengel was goed te zien, er liepen heel wat bezoekers rond in metal merchandise!

De sfeer moest er in het begin van de avond toch weer even in komen. Bij het optreden van Rondé in de grote tent stonden de eerste metalfans al vooraan de barrières te wachten op hun geliefde artiesten, maar verder was de grote tent nog niet heel erg gevuld. Gaandeweg het optreden druppelden bezoekers binnen, maar de echte drukte begon pas bij het optreden van Floor Jansen om 21:30 uur. In de piratentent bleef het de hele avond vrij rustig op deze avond, hier traden Andy de Witt en Claudia Jung op en draaide het Waailappenteam tussendoor Nederlandstalige muziek. In de partytent begon de avond ook rustig. Het optreden van DopeBwoy werd last-minute geannuleerd en daarom werd het optreden van Christian D verschoven naar 21:00 uur. Fans stonden vanaf 20:30 uur te wachten in de tent en ook na het optreden bleef het in de partytent redelijk druk.

Rond middernacht verzamelde het grootste deel van de bezoekers in de grote tent voor het afsluitende optreden van Feuerengel. De geliefde tributeband van Rammstein is erg geliefd bij bezoekers, zeker voor de mensen die geen tickets meer konden bemachtigen voor het optreden van Rammstein in Stadspark Groningen. Het optreden was volgens vele terugkerende bezoekers van het festival dan ook één van de beste optredens in jaren! En dat is niet zo gek, want de tributeband maakt er net als Rammstein zelf een grote, uitbundige show van met veel vuur, lichtspektakels en vuurwerk.

Aan het eind van de nacht werd door bezoekers vooral gezegd dat het festival smaakt naar meer: er zijn geen opstootjes geweest, de sfeer was erg gezellig, en de optredens vielen bij de meeste mensen goed in de smaak. Weekendbezoekers meldden daarnaast dat de drukte beter was verdeeld dan op de vrijdagavond en dat de nieuwe opstelling met verschillende tenten ook erg leuk is.

Meer foto’s via GD Fotografie.

Geef een reactie