Amusement

GigaG Festivaltent barste uit zijn voegen

Pesse – Stichting AJB organiseerde vanavond de 14e editie van het GigaG Festival. Het festivalterrein in Pesse heeft dit jaar maar liefst drie tenten, waarvan de piratentent en de grote tent vanavond actief waren. In de piratentent stond het Waailappenteam radio te draaien en het feest zelf vond plaats in de grote tent. Het was druk vanavond, zelfs zo druk dat de bezoekers nauwelijks in de grote tent pasten! 

De avond begon vroeg, om 18:00 uur startte Blaaskapel De Knollenplokkers met muziek buiten de tent, waarna een uur later Henk Harders het feest mocht starten in de grote tent. De artiesten die daarna de avond vulden waren in volgorde: Dorette Duurkoop, René Becker, DJ Roy, Davey van der Sluis, René Karst en Jan Smit. Om 22:00 uur werd het feest afgesloten.

De sfeer was ook dit jaar weer fantastisch! De tent was ingericht met een speciaal vak voor bezoekers in een rolstoel, vlak voor het podium. Dit vak was gemakkelijk te bereiken via de zijkant van de tent, er was aan alles gedacht! Er werd dan ook vol plezier, luid meegezongen met de liedjes die langskwamen en overdonderend gejuich en geklap was regelmatig te horen.

Hieronder een heleboel foto’s wil je iemand taggen, wil je foto’s delen? Kijk dan op de Facebookpagina van GD Fotografie voor nog meer leuke foto’s.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon

Kan een afbeelding zijn van 5 mensen en menigte

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen, menigte en de tekst 'GD Fotografie'

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen en menigte

Kan een afbeelding zijn van menigte

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'GD Fotografie'

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen, menigte en tekst

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen en menigte

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en menigte

Kan een afbeelding zijn van menigte

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen en menigte

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: