CrossFit Bananas openingsfeest zaterdag 3 juni a.s.

Tiendeveen – CrossFit Bananas is dit jaar sinds 01 februari geopend. Daarom hebben wij zaterdag 03 juni 2023 van 10:00 tot 14:00 uur een officieel openingsfeest. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen of zelfs aan een les deel te nemen. Tijdens de opening zullen er namelijk twee lessen gegeven worden van circa 45 minuten om zo een indruk te krijgen van wat wij doen. De lessen starten om 11:00 uur en om 13:00 uur.
CrossFit Bananas is gevestigd aan de Molenweg 10b in Tiendeveen. Goed bereikbaar voor de omliggende dorpen, maar ook nog geen twee kilometer buiten Hoogeveen. Met mooi uitzicht op de natuur kan je hier heerlijk sporten in de verschillende soorten groepslessen (maximaal twaalf personen per les) of zelf trainen in de vrije trainingsruimte. Dit is ook mogelijk tijdens de lesuren. Na het sporten is er altijd tijd voor een gratis kopje koffie of thee.

Tijdens dit openingsfeest kan je kans maken op een maand lang GRATIS sporten bij CrossFit Bananas. Deze maand gratis sporten win jij, als jij het langst blijft hangen aan het rek.

Wat doen wij allemaal?
In de sport CrossFit maken wij onder andere gebruik van roeimachines, fietsen, barbells, dumbbells, kettlebells, een rek waarin oefeningen gedaan kunnen worden, ons eigen lichaamsgewicht en nog veel meer om zo functioneel fit te worden. Hier wordt zowel aan kracht, conditie, mobiliteit, stabiliteit en mentaliteit gewerkt.
Wat willen we voor jou?
Een fijne en veilige plek om te trainen. Dat je, je welkom en thuis zult voelen, want bij ons ben jij, jij! Ongeacht jouw niveau, zal elke atleet je accepteren zoals je bent. Tijdens onze trainingen ben je er voor jezelf, maar je doet het niet alleen. Iedereen om je heen doet hetzelfde, waardoor je door de atleten om je heen gemotiveerd en gestimuleerd zult worden. Elke workout passen we aan naar ieder zijn eigen niveau.

Komt het niet uit om op ons openingsfeest langs te komen op 03 juni 2023? Via onze website www.CrossFitBananas.nl kan jij je gratis proefles zelf inplannen. Of stuur ons een bericht via Instagram (@crossfit_bananas) of Facebook

Geef een reactie